MyProtein rabatkode – 30% + gratis fragt (rabatkode, der virker)

MyProtein er en engelsk producent af kosttilskud lige fra proteinpulver og kreatin til BCAA og fiskeolie. De er i den seneste stykke tid blevet mere og mere populære her i Danmark, navnligt fordi de leverer kosttilskud af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Nedenfor vil du se de bedste rabatkoder der eksisterer lige nu til MyProtein.

Rabatterne nedenfor virker 100% og bliver løbende testet. Hvis du, mod forventningen, skulle løbe på en rabatkode, der ikke virker, vil vi sætte pris på, at du kontakter os her eller lægger en kommentar nederst i kommentarfeltet.

Gør brug af rabatkoderne: sådan gør du

deal

For at du kan benytte rabatkoderne til MyProtein.dk, er der et par enkelte trin du skal følge. Ellers fungerer rabatkoden ikke, og du opnår ikke rabatten.

  1. Gå ind via dette link (åbner i nyt vindue), som fører dig til forsiden på MyProtein.dk.
  2. Du kan derefter lukke fanen.
  3. Gør efterfølgende brug af rabatkoden, som du indtaster under din kurv, når du går “Til kasse” (se billedet nedenfor).

search

Rabatkode med besparelse på 30% + gratis fragt

Rabatkoden giver en rabat på 30% + gratis fragt. For at bruge rabatkoden kræves det, at du køber for 999,- DKK eller derover.

Rabatkode: SPAR30DK

Rabatkode med besparelse på 25% + gratis fragt

Rabatkoden giver en rabat på 25% + gratis fragt. For at bruge rabatkoden kræves det, at du køber for 799,- DKK eller derover.

Rabatkode: SPAR25DK

Rabatkode med besparelse på 20% + gratis fragt

Rabatkoden giver en rabat på 20% + gratis fragt. For at bruge rabatkoden kræves det, at du køber for 599,- DKK eller derover.

Rabatkode: SPAR20DK

Rabatkode med besparelse på 15% + gratis fragt

Rabatkoden giver en rabat på 15% + gratis fragt. For at bruge rabatkoden kræves det, at du køber for 599,- DKK eller derover.

Rabatkode: SPAR15DK

Rabatkode med besparelse på 10% + gratis fragt

Rabatkoden giver en rabat på 10% + gratis fragt. Den kan bruges uanset ordrestørrelsen.

Rabatkode: SPAR10DK

Rabatkode med besparelse på 15% på første ordre

Rabatkoden giver en rabat på 15% på din første ordre. Rabatten gælder desværre ikke allerede nedsatte varer.

Rabatkode: FIRSTORDERDK

Rabatkode med fri fragt på første ordre

Rabatkoden giver gratis fragt på første ordre. Den kan bruges uanset ordrestørrelsen, så længde det blot er første ordre.

Rabatkode: FRIFRAGTDK

Hvad er MyProtein?

Som nævnt indledningsvist, er MyProtein.dk en engelsk producent af alle tænkelige kosttilskud. De sælger bl.a. følgende:

  • Proteinpulver, herunder proteinpulver af whey, kasein, vegan protein
  • Kreatin i både pulver- og pilleform
  • Aminosyrer, herunder BCAA, L-arginin, beta alanin, L-leucin og L-tyrosin
  • Weight gainers
  • Proteinbarer og -snacks
  • Pre-workouts

Udvalget af både kosttilskud, træningstøj og træningsudstyr er altså kæmpe, hvilket er en af de store fordele ved MyProtein. At MyProtein er en stor forhandler kan måske få en til at tro, at de leverer middelmådige produkter. Heldigvis sælger MyProtein kosttilskud af meget høj kvalitet. For eksempel fandt vi, at MyProtein Protein Cookie var den suveræne testvinder i vores test af proteinbarer.

Anmeldelser af MyProtein – Hvad siger kunderne?

Trustpilot har MyProtein 23.387 kundeanmeldelser. Den gennemsnitlige scorer ligger på 7,8 ud af 10. 64% af anmeldelserne giver MyProtein scoreren “fremragende”, mens 10% giver scoreren “dårlig”. Se yderligere detaljer nedenfor:

rating