MyProtein MyPre anmeldelse: nok for pengene?

MyProtein MyPre

Kosttilskuddet MyPre fra MyProtein er et populært pre-workout tilskud. Og det er ikke uden grund. MyPre endte på andenpladsen i vores test af 7 pre-workout kosttilskud. Det har – i forhold til de øvrigt testede pre-workouts – et højt indhold af beta-alanin og citullin malat, som med studier har en dokumenteret positiv effekt på styrke og udholdenhed. Læs hele vores anmeldelse af MyPre nedenfor.

Pris – Hvor meget koster MyPre?

Generelt er prisen på MyPre ganske rimelig. Prisen per dagsdosis er dog noget højere end testvinderen Bodylab Pre Workout, hvis pris per dagsdosis er 4,8,- DKK. Det skyldes formentlig den højere anbefalede daglige dosis. Kigger man på pris per 100 g, er MyPre til gengæld billigere end Bodylab Pre Workout ligesåvel som gennemsnittet for de 7 testede pre-workouts.

Næringsindhold per dagsdosis – 16 g

  • BCAA: 2000 mg – 12,5%
  • L-arginin: 500 mg – 3%
  • Citullin malat: 1500 mg – 9%
  • Beta-alanin: 1500 mg – 9%
  • Koffein: 200 mg – 1%
  • Kreatin: 2000 mg – 12,5%

MyPre har generelt et rigtig fornuftigt indhold af de stimulanser og aminosyrer der har en dokumenteret øjeblikkelig effekt på træningen. Som en af de få pre-workout kosttilskud vi har testet har MyPre tæt på et optimalt indhold af koffein per dagsdosis. Undersøgelser har vist, at den optimale mængde koffein før træning er 3-6 mg koffein per kg kropsvægt. Vejer du således 80 kg, bør du indtage mellem 240-480 mg koffein for den optimale effekt. Her er MyPre en smule i underkanten, men det gør knap så meget.

Vi kunne have ønsket os, at MyPre fra MyProtein ikke indeholdte kreatin, og at man i stedet tog det seperat, da undersøgelser har vist, at kreatin har en større effekt efter træning end før. Men generelt et rigtig fornuftigt næringsindhold i MyPre.

Smag og konsistens – Er den velllykket?

MyProtein MyPre fås i følgende 6 smagsvarianter: blue raspberry, citron og lime, hindbær lemonade, orange, sour apple og vandmelon. Generelt roses smagen af køberne, men enkelte af køberne synes også, at smagen er syntetisk.

Ingredienser: Thiamin (thiamin HCL), riboflavin, niacin, vitamin B6 (pyridoxin som HCL), folinsyre, vitamin B12 (som cyanocobalamin), biotin, pantotensyre (som d-calciumpantothenat ), chrom (som chrom-hexahydrat), BCAA 2:1:1, L-citrullin DL-Malate 1:1, Beta alanin, D-asparaginsyre, L-Arginin AKG, agmatin sulfat, Betain, Anhy, Kreatin HCI. , kreatin, 1h20, Creapure, kreatin-ethylester HCL, L-leucin, L-lysin, L-valin, L-isoleucin, Koffein (Koffein PWD &. Guarana Ektrakt 12%), L-arginin, L-threonin, L phenylalanin, L-methionin, L-histidin, Guarana Ektrakt 12%, L-tryptophan, Natrium (som natriumcitratdihydrat og natriumchlorid).

Anmeldelser – Hvad siger kunderne?

MyPre fra MyProtein har 50 kundeanmeldelser, som i gennemsnit giver produktet 3,7 ud af 5 stjerner. Generelt roses MyPre for sin høje og mærkbare effekt, mens enkelte af kunderne finder smagen syntetisk. Et par af anmeldelserne lyder:

“Mega sindssygt produkt! Når man har drukket det går det omkring en halv time så rammer det. Så snurrer det lidt i fingrene og man er så klar til en træning. Har normalt 2 min mellem hvert sæt. Ikke længere. Kan have 30 sec og så er jeg klar igen! Kortere og mere effektive træninger! Drikker det inden jeg cykler til træning. Når man så kommer indenfor, så rammer det!”

“Super effektivt og med en god smag.”

En mindre positiv anmeldelse bl.a. lyder: “Jeg er dybt overrasket over hvordan dette produkt har fået sin høje anmeldelse. Smagen er syntetisk og kvalmene (appelsin) (…)”

Samlet vurdering

Generelt indeholder MyPre fra MyProtein mange aminosyrer og stimulanser, der har en dokumenteret positiv effekt på styrke, udholdenhed og energi under træningen. Blandt kunderne roses MyPre især for effekten, mens enkelte ikke bryder sig om smagen, som de mener smager syntetisk.

MyPre kan anbefales, og det er bestemt værd at prøve af.