My Bar Zero fra MyProtein anmeldelse: Pengene værd?

MyProtein er en af de største producenter af kosttilskud i Europa. Og det er ikke uden grund. Deres produkter er generelt af høj kvalitet til en overkommelig pris. Men gør det sig også gældende med deres My Bar Zero proteinbar, eller er den penge ud af vinduet? Læs vores anmeldelse nedenfor.

Pris – Hvad koster MyProteins My Bar Zero?

[su_list icon=”icon: arrow-circle-right” icon_color=”#e67d0c”]

  • Pris: 169,- DKK (12 x 65 g)
  • Stykpris: 14,1,- DKK
  • Kilopris: 217,- DKK
  • Pris per gram protein: 70 øre

[/su_list]

På alle prisparametre ligger My Bar Zero lidt under gennemsnittet for de 19 testede proteinbarer i vores test. Prisen per gram protein ligger dog i den lidt højere ende med 70 øre per gram protein, hvor gennemsnittet ligger på 77 øre. Generelt er prisen dog meget rimelig for MyProteins My Bar Zero.

Forhandler Totalpris Læs mere
DKK 1.183,00 Gå til forhandler

[su_note note_color=”#f1f1f1″ radius=”5″]

Næringsindhold – Kalorier, makronæringsfordeling og ingredienser

  • Kalorier: 304 kcal
  • Protein: 31 g
  • Kostfibre: 39 g
  • Sukker: 3,7 g
  • Fedt: 9,5 g

My Zero Bar er en proteinbar der er velegnet til vægttab. Det skyldes, at kalorieindholdet er lavt, fiberindholdet højt samt sukker- og fedtindholdet på et rimeligt niveau. Proteinindholdet på 31% kunne ideelt set godt være en anelse højere (gennemsnittet for de 19 testede proteinbarer er 31,7%, så hvad angår proteinindhold ligger My Zero Bar lidt under gennemsnittet).

Ingredienser: Chokolade: Mælkeprotein, isomaltooligosaccharid, fyldemiddel (polydextrose), oligofructose, kakaomasse (8,8%), kakao nibs (4,4%), fedtfattig kakao (2,2%), aromastoffer, salt, sødemiddel (steviolglycosider).

[/su_note]

Smag – Hvilke smagsvarianter fås My Bar Zero med?

My Bar Zero fås i seks forskellige smagsvarianter: Chokolade, Cookies & Cream, Karamel/Peanut, Lemon Cheesecake, Mandel vanilje og Æble kanel.

Især smagsvarianten Karamel/Peanut ser ud til at være populær blandt kunderne.

[su_note note_color=”#f1f1f1″ radius=”5″]

Anmeldelser – Hvad siger kunderne til My Zero Bar fra MyProtein?

I skrivende stund har My Zero Bar fra MyProtein 21 kundeanmeldelser med en gennemsnitlig score på 4,05 ud af 5 stjerner. En af anmeldelserne lyder: “God Proteinbar, der holder hvad den lover. Masser af protein og næsten ingen kulhydrater”.

En af de mere negative anmeldelser lyder: “Købte dem her med chokolade smag, da de skulle være nogle af de bedste. Men jeg har aldrig smagt noget så tørt, støvet eller ‘kikse-agtig’ som det her. Det bliver ikke noget jeg smider penge efter igen. :/”

[/su_note]

Samlet vurdering

My Zero Bar er den ideelle proteinbar til dem der er under et vægttab eller på anden måde skal holde kalorieindtaget på et minimum. Den er generelt også en prisvenlig bar. Proteinindholdet kunne dog sagtens være højere.

[no_toc]