LinusPro Whey ISO anmeldelse: Derfor betaler du overpris

Ingen bryder sig om at betale for meget. Det samme gør sig gældende med proteinpulver. LinusPro Whey ISO er i den grad en proteinpulver i den dyre prisklasse, den kan anses for den eksklusive udgave af LinusPro Whey 100 og endte i vores test af proteinpulver på en 6. plads. Men kan prisen forsvares? Eller betaler man overpris med LinusPro Whey ISO? Læs vores ærlige anmeldelse, og få svar.

Pris – Hvad koster LinusPro Whey ISO?

[su_list icon=”icon: arrow-circle-right” icon_color=”#e67d0c”]

  • Pris per pose: 249,- DKK
  • Kilopris: 249,- DKK
  • Pris per shake (30 g): 7,47 kroner
  • Pris per gram protein: 28,6 øre

[/su_list]

Det er ingen hemmelighed, at LinusPro Whey ISO er en dyr proteinpulver. Faktisk er det den proteinpulver blandt de 7 testede med den dyreste pris per gram protein på 28,6 øre. For at sætte det i perspektiv, koster testens billigste proteinpulver, MyProtein Impact Whey Protein, 13,2 øre per gram protein. Spørgsmålet er naturligvis, om den høje pris kan forsvares i kvaliteten.

Smag – Hvilke smagsvarianter fås LinusPro Whey ISO i?

LinusPro Whey ISO fås i de 7 følgende smagsvarianter: vanilje, pistacie, kakao, blåbær, neutral, lakrids, jordbær. Især smagsvarianterne kakao og jordbær kan anbefales.

[su_note note_color=”#f1f1f1″ radius=”5″]

Næringsindhold

  • Kalorier: 374 kcal
  • Protein: 87 g
  • Sukker: 1,5 g
  • Mættet fedt: 0,8 g
  • BCAA: 22,7 g

Proteinindholdet er meget højt med 87% og bliver i testen kun slået af Bodylab Whey 100 Extra Pure på 90%. Desuden er sukker- og fedtindholdet bemærkelsesværdigt lavt. BCAA-indholdet er ligeledes højt.

[/su_note]

Betaler man overpris med LinusPro Whey ISO?

Det korte svar er: ja, det gør man. Det er vores påstand at i hvert fald 95% af alle, der dyrker styrketræning, er bedre tjent med en billigere proteinpulver. De penge som man sparer ved at købe en billigere proteinpulver kan man bruge på andre kosttilskud som kreatin eller fiskeolie. Det vil kun være eliteudøvere som vil være tjent med den marginale, mikroskopiske fordel LinusPro Whey ISO måtte give i forhold til andre proteinpulvere. Og selv hvis det skulle være tilfældet, kan Bodylab Whey 100 Extra Pure bedre anbefales, da den koster det samme og har et højere proteinindhold.

[no_toc]