High Protein Flapjacks anmeldelse: Alt, du bør vide

High Protein Flapjacks må siges at være et noget misvisende navn til en proteinbar, der kun indeholder 25% protein. Til gengæld har den et lavt sukker- og fedtindhold og kom på en tredjeplads i vores test af 19 proteinbarer. Men er den pengene værd? Få svaret i denne anmeldelse af High Protein Flapjacks.

Pris – Er High Protein Flapjacks prisen værd?

[su_list icon=”icon: arrow-circle-right” icon_color=”#e67d0c”]

  • Pris: 219,- DKK (18 x 85 g)
  • Stykpris: 12,2,- DKK
  • Kilopris: 143,- DKK
  • Pris per gram protein: 57 øre

[/su_list]

High Protein Flapjacks er faktisk acceptabel i prisniveauet. Prisen per pakke er godt nok i den høje ende, men målt på pris per gram protein er High Protein Flapjacks den tredje billigste proteinbar blandt de 19 testede. Kiloprisen og stykprisen er ligeledes lav.

Forhandler Totalpris Læs mere
DKK 1.269,00 Gå til forhandler

[su_note note_color=”#f1f1f1″ radius=”5″]

Næringsindhold – kalorier, makronæringsfordeling og ingredienser

  • Kalorier: 336 kcal
  • Protein: 25 g
  • Kostfibre: 10 g
  • Sukker: 2,7 g
  • Fedt: 9 g

Proteinindholdet er i den lave ende med de 25%. Til sammenligning indeholder MyProtein Protein Cookie 50% protein. Til gengæld er sukker- og fedtindholdet relativt lavt i High Protein Flapjacks fra Bulk Powders.

Ingredienser: Protein Blend (Mælkeproteinisolat, Valleproteinkoncentrat), Havreblanding (Havregryn, Maltede Havregryn (indeholder Maltekstrakt, vegetabilsk olie)), Sødemiddel (Maltitol), Fugtighedsbevarende Middel (Glycerin), Yoghurt Overtræk (7%) (Sødemidel (Isomalt) Ikke-Hydrogeneret Vegetabilsk Fedt, Sødt Vallepulver, Yoghurtpulver (Mælk) Emulgatorer:(Sojalecithin), Citronsyre), Oligofruktose, Polydextrose, Modificeret Majsstivelse, Frysetørret Jordbær (2,5%), Smagstilsætning, Antioxidanter (Blandede Tocopheroler).

[/su_note]

Smag – Hvilke smagsvarianter fås High Protein Flapjacks med?

High Protein Flapjacks fås i to smagsvarianter: dobbelt chokolade og jordbæryoghurt.

[su_note note_color=”#f1f1f1″ radius=”5″]

Anmeldelser – Hvad siger kunderne om High Protein Flapjacks?

High Protein Flapjacks fra Bulk Powders har tydeligvis ikke rigtig penetreret det danske marked endnu, for der er i skrivende stund kun én anmeldelse af baren. Anmelderen, som har givet 4 ud af 5 stjerner, skriver følgende: “Har købt både chokolade og jordbær smagen og de smager begge helt fantastisk. De er meget cremet og smagen er virkelig god. Kan kun anbefale FlapJacks fra BulkPowder. Eneste grund til de 4 og ikke 5 stjerner er prisen.”

[/su_note]

Konklusion

Bulk Powders High Protein Flapjacks er en udmærket proteinbar. Prisen, herunder prisen per gram protein, kiloprisen og stykprisen, er til styrketræneren på et stramt budget. Ligeledes er sukker- og fedtindholdet i den lave ende. Til gengæld kunne proteinindholdet godt være højere.

[no_toc]