Crosstrainer test

I denne test har vi kåret Titan Life Athlete C35 Crosstrainer som den bedste i test. Maskinen vinder på vores parametre om funktionalitet, prisniveau, indstillingsmuligheder og indbygget teknologi. Den er dog skarpt efterfulgt af en række andre modeller, så det kan være, at en af de andre fremragende crosstrainers på listen passer bedre til dine behov.

Du kan således udmærket finde inspiration til købet af din nye crosstrainer i denne artikel. Ud over at guide dig til valget af den rette crosstrainer, så vil vi også vejlede dig til, hvordan du får det optimale ud af din nye træningsmaskine.

testvinder
testvinder

Testvinder: Titan Life Athlete C35 Crosstrainer

Du kan ikke gå galt i byen med denne crosstrainer fra Titan Fitness, da modellen er en stabil og funktionel crosstrainer. Du får således god mulighed for at komme uønsket vægt til livs eller bare træne din kondition op ved brug af denne maskine. Modellen har 16 modstandsniveauer og 21 træningsprogrammer, så det er bare med at gå i gang.

             Klik her og se prisen
Bedste crosstrainer
Pris
Billigst hos
image #1 Titan Life Athlete C35 Crosstrainer
3.299,00 kr.
Apuls.dk Læs mere
image #2 Abilica Premium FC Crosstrainer
13.900,00 kr.
Ablicia Læs mere
image #3 Tunturi Performance C85 Crosstrainer
13.999,00 kr.
Apuls.dk Læs mere
image #4 Masterfit TP900 crosstrainer
10.995,00 kr.
Ablicia Læs mere
image #5 Sole E35 2021 Crosstrainer
12.900,00 kr.
Ablicia Læs mere
image #6 Bowflex LX3i Lateral Trainer
12.999,00 kr.
Ablicia Læs mere
image #7 Reebok Jet100 Crosstrainer
4.078,00 kr.
Computersalg.dk Læs mere

#1 Titan Life Athlete C35 Crosstrainer - Den bedste crosstrainer

BEDSTE PRIS: 3.299,00 kr (Apuls.dk)

Du kan ikke gå galt i byen med denne crosstrainer fra Titan Fitness, da modellen er en stabil og funktionel crosstrainer. Du får således god mulighed for at komme uønsket vægt til livs eller bare træne din kondition op ved brug af denne maskine. Modellen har 16 modstandsniveauer og 21 træningsprogrammer, så det er bare med at gå i gang.

 • Solid og stabil opbygning, der kan klare en brugervægt på 120 kg
 • Mulighed for tilpasning af sværhedsgrad via programmer og modstandsniveauer
 • Udstyret med transporthjul, hvilket gør det nemt at flytte maskinen efter behov
 • God pris, der kan betales på de fleste budgetter
Forhandler Totalpris Læs mere
Apuls.dk DKK 3.299,00 Gå til forhandler

Derfor skal du vælge en Titan Life Athlete C35 Crosstrainer

Hvis du leder efter den bedste crosstrainer, så kan du udmærket se nærmere på denne model fra Titan Fitness, da deres C35 Crosstrainer er en yderst stabil maskine, der virker efter hensigten. Modellen er udstyret med et svinghjul på 6 kg og har et magnetisk bremsesystem. Derudover har den desuden en skridtlængde på 33 cm, så du får god bevægelse i benene.

Et hav af programmer

Lige netop denne crosstrainer tilbyder dig en lang række forskellige træninger derhjemme, hvor du altid har mulighed for at indstille maskinen til dine egne behov. F.eks. har modellen 21 indbyggede træningsprogrammer, som du med fordel kan følge for at komme godt i gang. Du kan også vælge at indstille din træning til forskellige sværhedsgrader selv, da maskinen er udstyret med hele 16 modstandsniveauer. Du skifter nemt mellem sværhedsniveauerne og de indbyggede programmer ved hjælp af displayet på maskinen.

Du kan altid følge med i din egen udvikling med denne model, da den både måler dine resultater undervejs og din puls, hvis du holder om pulsmålerne på maskinen. Maskinen måler bl.a. både tid, hastighed, distance og kalorier. På den måde kan du sammenligne dine resultater med jævne mellemrum for at se, hvordan din træning rykker sig.

En billig titan crosstrainer

En klar fordel ved denne crosstrainer er desuden, at den er billig i pris. Du kan således få råd til denne Titan crosstrainer på selv et småt budget – og det er endda selvom den er bedst i test. Hvorfor bruge en masse penge på en højteknologisk crosstrainer, når du i stedet kan betale en budgetvenlig pris for denne model?

Som en ekstra bonus er denne model udstyret med små hjul, der gør transport af maskinen en hel del nemmere. Du er således ikke tvunget til at have den stående det samme sted i huset hele tiden, men kan flytte rundt på maskinen efter behov.

Produktdetaljer

 • Højde: 162 cm
 • Længde: 125 cm
 • Bredde: 69 cm
 • Vægt: 35 kg
 • Antal træningsprogrammer: 21 stk
 • Modstandsniveauer: 16 stk
 • Skridtlængde: 33 cm
 • Pulsmåling: Ja, håndpuls
 • Maksimal brugervægt: 120 kg

#2 Abilica Premium FC Crosstrainer - Den bedste crosstrainer med høj personvægt

BEDSTE PRIS: 13.900,00 kr (Ablicia)

Med denne crosstrainer kan du komme i form uanset hvilken vægt du kæmper med. Maskinen er nemlig bygget sådan, at den kan klare en maksimal brugervægt på i alt 200 kg. Du kan også udmærket benytte modellen selv hvis du er vant til at træne, da den har en ekstra lang skridtlængde, der i den grad kan give dig sved på panden på ingen tid.

 • Egnet til en personvægt på op til 200 kg
 • Forstærket konstruktion, der kan tåle meget træning og sikrer lang holdbarhed
 • Lang skridtlængde for hård træning til selv den rutinerede bruger
 • Mulighed for at træne musklerne forskelligt med én maskine
Forhandler Totalpris Læs mere
Ablicia DKK 13.900,00 Gå til forhandler

Derfor skal du vælge en Abilica Premium FC Crosstrainer

Hvis du leder efter en crosstrainer, der giver udfordring til både nybegynderen og den rutinerede bruger, så er denne crosstrainer fra Abilica lige noget for dig. Modellen er nemlig ideel til enhver, der har krav til sin egen træning – uanset niveauet for denne. Det skyldes bl.a. at modellen er fremstillet med en skridtlængde på hele 51 cm. Den lange skridtlængde giver dig mulighed for at aktivere en række muskler og giver dig lidt ekstra sved på panden.

Du har dog mulighed for at justere skinnerne, så du kan altså indstille pedalerne i fem forskellige niveauer. På den måde får du mulighed for at ramme musklerne lidt forskelligt afhængigt af det valgte niveau, hvorfor du generelt vil få mere ud af din træning. Denne crosstrainer er altså ideel til dig, der ønsker en varieret træning af forskellige muskelgrupper.

Få overblik over din træning

Da du har rig mulighed for at indstille maskinen til forskellige niveauer, så er den en fremragende model til både nybegynderen og den rutinerede bruger. Og netop fordi denne maskine gerne skal kunne bruges af folk på alle niveauer, så er den udstyret med et brugervenligt display. Dette display er let at sætte sig ind i og så måler det alle relevante oplysninger om din træning. F.eks. vil du på displayet både kunne se, hvor længe du har været i gang med din træning, din distance, antal tråd pr. minut, kalorieforbrug m.m. Du kan også holde øje med din puls ved at holde om de komfortable håndtag. Ved at holde hænderne her får du desuden også gang i armene og ryggen – og så vil målingen af din puls også give et bedre indblik i kalorieforbrændingen.

Du har altid mulighed for at vælge et af de 14 træningsprogrammer, hvis du gerne vil have en specifik type træning, men du kan også vælge en mere brugerdefineret variant. Med en sådan type træning kan du selv indstille, hvor meget modstand maskinen skal give dig ved brug af en af de 32 forskellige modstandsniveauer.

Forstærket konstruktion

En af fordelene ved denne crosstrainer er, at den kan tåle en personvægt på op til 200 kg. Det gør det muligt for folk i flere vægtklasser at få glæde af crosstraineren. Af den grund har maskinen naturligvis også en robust opbygning. Du kan således være sikker på, at denne crosstrainer kan holde i mange år og til megen træning gennem årene uden, at maskinen påvirkes af forbruget.

Modellen er endda udstyret med kraftige transporthjul i PVC. Det gør det muligt for dig at flytte rundt på maskinen, hvis du skulle have behov for at rykke den frem og tilbage mellem dine træninger. Hjulene sikrer en nem og skånsom transport – uanset om det kun drejer sig om et par centimeter eller at den skal rykkes fra den ene ende af huset til den anden.

Produktdetaljer

 • Højde: 183 cm
 • Længde: 170 cm
 • Bredde: 65 cm
 • Vægt: 72 kg
 • Antal træningsprogrammer: 14 stk
 • Modstandsniveauer: 32 stk
 • Skridtlængde: 51 cm
 • Pulsmåling: Ja, håndpuls
 • Maksimal brugervægt: 200 kg

#3 Tunturi Performance C85 Crosstrainer - Den bedste højteknologiske crosstrainer

BEDSTE PRIS: 13.999,00 kr (Apuls.dk)

Denne crosstrainer fra Tunturi er til dig, der nægter at gå på kompromis med din maskines modernitet og teknologiske funktionalitet. Maskinen er nemlig en højteknologiske model med en lang række teknologier, der reelt gør træningen til en oplevelse i sig selv. Du kan f.eks. ‘live-billeder’ fra veje, mens du træner, så det virker som om, at du er i gang udenfor.

 • Højteknologisk crosstrainer med flere full color TFT-LCD skærm, kinomap m.m.
 • Et hav af træningsprogrammer og niveauer at vælge mellem
 • Udstyret med et bremsesystem i høj kvalitet for ekstra sikkerhed
Forhandler Totalpris Læs mere
Apuls.dk DKK 13.999,00 Gå til forhandler

Derfor skal du vælge en Tunturi Performance C85 Crosstrainer

Er det vigtigste for dig, at du får en moderne crosstrainer med hjem, som har en lang række indstillingsmuligheder? I så fald er denne crosstrainer fra mærket Tunturi muligvis den rette model for dig. Det særlige ved denne model er nemlig, at den er udviklet med øje for de nyeste teknologier. Du får således en crosstrainer med en flot 7” full color TFT-LCD skærm med det særlige kinomap installeret.

Skærmen er således brugervenlig og i høj kvalitet – og så kan du altså se live billeder, når du træner. Det kan da i den grad være med til at sætte skub i træningen, at du kan se, hvordan du bevæger dig. Maskinen indregner nemlig, hvordan du træner og tilpasser billederne efter din hastighed, så du rykker dig frem med samme fart som du ville, hvis du rent faktisk løb rundt på ude i den ‘virkelige verden’.

Ekstremt mange valgmuligheder

Helt generelt har du en del valgmuligheder, når du benytter dig af en crosstrainer. Du vil nemlig altid kunne indstille din maskine til en række modstandsniveauer og træningsprogrammer. Tunturi er dog lige gået skridtet videre med denne crosstrainer, da du her får hele 44 (!) træningsprogrammer at vælge imellem. Du har altså rig mulighed for at veksle lidt i din træning uden, at det bliver kedeligt.

Samtidig har du endda også mulighed for at indstille maskinen til 58 forskellige modstandsniveauer. Crosstraineren kan altså både benyttes af den rutinerede bruger og af nybegynderen, da du selv kan tilpasse sværhedsgraden. Skridtlængden hedder 48 cm og du er derfor sikret en jævn og naturlig bevægelse, der dog nok skal give dig sved på panden uanset om du træner på et mildt niveau eller har sværhedsgraden skruet helt op.

God sikkerhed

Du har altid mulighed for at holde øje med din træning, så du kan se, at du ikke får overanstrengt din krop. F.eks. vil du automatisk på displayet kunne holde øje med tid, hastighed, distance, kalorier og watt. Du kan endda tilslutte et pulsbælte eller benytte dig af pulsmåleren på maskinens håndtag, hvis du gerne vil have en præcis måling af din puls og hjerteslag.

Bremsesystemet er også i høj klasse på denne model, hvilket giver lidt ekstra ro i maven, når det kommer til sikkerhedsniveauet. Bremserne er elektromagnetiske induktions bremser, som reagerer på ingen tid. Du kan altså hurtigt stoppe maskinen igen, hvis du pludselig kommer op i for høj fart eller har brug for en pause.

Produktdetaljer

 • Højde: 199 cm
 • Længde: 166 cm
 • Bredde: 74 cm
 • Vægt: 76,5 kg
 • Antal træningsprogrammer: 44 stk
 • Modstandsniveauer: 58 stk
 • Skridtlængde: 48 cm
 • Pulsmåling: Ja, via håndpuls eller pulsbælte
 • Maksimal brugervægt: 150 kg

#4 Masterfit TP900 crosstrainer - Til dig, der ønsker en enkel crosstrainer

BEDSTE PRIS: 10.995,00 kr (Ablicia)

Hvis du leder efter en lidt mere enkel crosstrainer, der ikke har en helt så fancy opbygning og alt for mange indstillingsmuligheder, så skal du se nærmere på denne model fra Masterfit. Med denne maskine vil du altid få sved på panden, da den har en stor skridtlængde, flere indstillede programmer og så er der mange grebsmuligheder.

 • Enkel og brugervenlig opbygning, der sikrer en effektiv træning uden hurlumhej
 • Flere grebsmuligheder, så personer med forskellige højder alle har optimalt greb
 • Lang skridtlængde sikrer en træning, der minder om løb
Forhandler Totalpris Læs mere
Ablicia DKK 10.995,00 Gå til forhandler

Derfor skal du vælge en Masterfit TP900 crosstrainer

Der er absolut ingen grund til at investere i en kompleks crosstrainer, hvis du i stedet kan få en enkel model med høj brugervenlighed, der stadig lever op til dine forventninger. Så hvis du ikke har alt for meget fokus på diverse teknologier, men bare gerne vil have en solid maskine at træne på, så er denne Masterfit model noget for dig.

Høj komfort

Selvom maskinen er enkel i sin opbygning, så kan du være sikker på, at du altid får en komfortabel træning. Det skyldes bl.a. crosstrainerens kraftige arme, der er udstyret med flere grebsmuligheder. På den måde kan du altid skifte position under træningen, hvis dine arme pludselig bliver ømme i en stilling. Derudover sikrer de forskellige grebsmuligheder også, at personer med forskellige højder alle kan finde en komfortabel træningsposition.

Du vil højst sandsynligt føle det som om, at du løber, når du benytter denne crosstrainer – dog vil du langt fra opleve den samme mængde af belastning på dine ben og knæ, som ved en normal løbetur. Grunden til at det kommer til at føles som en reel løbetræning er, at modellen har en skridtlængde på hele 55 cm. Den lange skridtlængde vil sikre sved på panden og at træningen føles så naturlig som muligt.

Både til lange og korte træningspas

Denne crosstrainer er udviklet med en forstærket konstruktion, hvilket gør, at den kan holde i mange år. Derudover skal du ikke være bange for at bruge maskinen på regelmæssig basis eller i lang tid ad gangen, da den udmærket kan holde til belastningen. Du kan naturligvis altid styre din træning efter dine behov ved at indstille maskinen til en af de 12 forudindstillede programmer. Du kan også justere modstandsniveauet til enten en hurtig eller længere træning, da du kan vælge mellem 30 forskellige modstandsniveauer.

Med denne crosstrainer kan du selv vælge, om du vil måle din puls ved at lægge hænderne på de indbyggede pulsgreb, som du finder under computeren, eller om du vil tilslutte dit eget pulsbælte til maskinen. Uanset hvad du vælger vil du få en mere præcis måling af din træning med en pulsmåler.

Produktdetaljer

 • Højde: 188 cm
 • Længde: 211 cm
 • Bredde: 82 cm
 • Vægt: 106 kg
 • Antal træningsprogrammer: 12 stk
 • Modstandsniveauer: 30
 • Skridtlængde: 55 cm
 • Pulsmåling: Ja, håndpuls eller pulsbælte
 • Maksimal brugervægt: 150 kg

#5 Sole E35 2021 Crosstrainer - En crosstrainer testvinder

BEDSTE PRIS: 12.900,00 kr (Ablicia)

Det er aldrig en helt skidt ide at gå efter testvindere, når man er ved at investere en stor sum penge i et produkt. Du kan således med ro i maven investere i denne crosstrainer fra Sole, som netop er kåret som testvinder i en stor Pricerunner test. Det er da heller intet under, da modellen har indbygget Bluetooth, mulighed for incline og er næsten lydløs i brug.

 • Testvinder hos Pricerunner
 • Indbygget Bluetooth gør det muligt at overføre træningsdata på ingen tid
 • Mulighed for at indstille maskinen til incline for en alsidig træning
 • Næsten lydløs træning, så du ikke forstyrrer resten af hjemmet eller naboerne
Forhandler Totalpris Læs mere
Ablicia DKK 12.900,00 Gå til forhandler

Derfor skal du vælge en Sole E35 2021 Crosstrainer

Flere af modellerne på denne liste har klaret sig godt i test eller er kåret som testvindere. En af dem er denne model fra Sole, som er kåret som testvinder hos Pricerunner. Modellen er endda også blevet kåret som “Best Buy” af flere amerikanske forbrugersider. Du kan altså roligt stole på, at du får værdi for pengene, hvis du vælger at investere i denne crosstrainer.

Individuelt tilpasset træning

Denne crosstrainer maskine er udviklet med et svinghjul på 11,3 kg og fire hjul, der glider på skinner. Det sikrer en god opbygning, hvor træning på maskinen føles særdeles glidende og naturlig. Derudover er lige netop denne model også næsten lydløs i brug, så du skal ikke være nervøs for, at du forstyrrer hele huset eller naboerne hver gang du træner.

Du har mulighed for at indstille maskinen til dine egne præferencer. F.eks. kan du nemt indstille det ønskede modstandsniveauet via håndtaget, hvor du kan skifte mellem 20 niveauer, eller vælge et af de 10 forudindstillede programmer. Du kan også justere fodpedalerne i tre forskellige niveauer, samt indstille rampevinklen mellem 0 og 30 grader, så du får lidt incline i din træning. Du får altså rig mulighed for selv at styre og tilpasse træningen til dit behov. På den måde kan du også træne forskellige områder med én maskine.

Funktionelle teknologier

Ud over at kunne tilpasses til din individuelle træning, så er denne maskine også udviklet med nogle brugbare moderne teknologier. F.eks. har maskinen indbygget Bluetooth, hvilket lader dig overføre dine træningsdata fra maskinen til din telefon eller tablet. På den måde kan du altid følge med i din træning og udvikling.

Crosstraineren tilbyder høj brugervenlighed, da du kan holde øje med dine resultater og indstille maskinen via den 7,5 tommer LCD skærm. Du har mulighed for at tilslutte et pulsbælte til maskinen, hvis du ønsker dette, men kan også benytte den indbyggede pulsmåling i maskinen komfortable håndtag.

Som en ekstra bonus har denne maskine en indbygget blæser, så du ikke bliver alt for varm under din træning. Der er ikke noget som et pust koldt luft, mens man sveder løs på sin træningsmaskine. Og fik vi desuden også nævnt, at der er indbyggede højtalere i denne crosstrainer? Du slipper altså for at høre din musik i dine høretelefoner, da du i stedet kan høre det direkte fra maskinen, hvis du tilslutter din afspiller.

Produktdetaljer

 • Højde: 170 cm
 • Længde: 79 cm
 • Bredde: 209 cm
 • Vægt: 105 kg
 • Antal træningsprogrammer: 10 stk
 • Modstandsniveauer: 20 stk
 • Skridtlængde: 51 cm
 • Pulsmåling:
 • Maksimal brugervægt: 170 kg

#6 Bowflex LX3i Lateral Trainer - Den bedste crosstrainer til hjemmebrug

BEDSTE PRIS: 12.999,00 kr (Ablicia)

Med denne maskine fra mærket Bowflex kan du på ingen tid opnå baller og lår af stål. Crosstraineren har nemlig en anden opbygning end andre modeller, da den kombinerer løb og step i én træning. Ved købet af denne maskine får du desuden adgang til 30 træningsvideoer, så du kan komme godt i gang med din hjemmetræning.

 • Optimal maskine til hjemmebrug, da der medfølger 30 træningsvideoer
 • Blanding af step og løb øger forbrændingen
 • Maskinens opbygning sikrer minimal belastning på led, sener og muskler
 • Udstyret med transporthjul for en let omrokering af maskinen
Forhandler Totalpris Læs mere
Ablicia DKK 12.999,00 Gå til forhandler

Derfor skal du vælge en Bowflex LX3i Lateral Trainer

Går du meget op i, hvor mange kalorier der forbrændes under træning og at din maskine gerne skal forbrænde flere forskellige muskelgrupper? I så fald er denne crosstrainer fra Bowflex lige noget for dig. Det særlige ved denne model er nemlig, at den har en lidt anden opbygning end andre crosstrainers. Du får således en maskine, der blander step og løb i én maskine. På den måde får du en optimal blanding af pulstræning og opstramning af lår og baller. I alt vil du på bare 16 minutters træning med denne maskine kunne forbrænde op til 39 procent flere kalorier end med en almindelig crosstrainer med manuel indstilling.

Minimal belastning

En af de helt store fordele ved at investere i denne maskine frem for en almindelig crosstrainer er, at du ikke vil opleve en lige så hård belastning på dine led, sener og muskler, som du ellers vil opnå under en normal løbetur eller step træning. Alle stød og en stor del af belastningen fjernes altså ved brug af denne maskine, men du får nu alligevel en yderst effektiv træning.

Du kan endda altid variere din træning, så du kommer godt rundt til de forskellige muskler. F.eks. kan du altid skifte mellem de 7 indbyggede programmer eller benytte dig af forskellige modstandsniveauer i løbet af træningen – du kan trods alt vælge mellem 8 forskellige niveauer. Og har du brug for hjælp for at komme ordentligt i gang eller holde dig selv motiveret, så kan du altid finde inspiration i Bowflex app’en, hvor du bl.a. finder 30 træningsvideoer, som du med fordel kan prøve kræfter med.

Brugervenlig opbygning

Ud over at kunne downloade Bowflex app’en for at få adgang til de særlige træningsvideoer, så kan du også synkronisere dine resultater med app’en (eller en anden app). På den måde kan du også altid have dine resultater ved hånden og se din udvikling.

Alle dele af denne crosstrainer er skabt for at gøre træningen let for dig. Du kan således let styre samtlige elementer via maskinens computer med et brugervenligt LCD display. Der er rigeligt med plads omkring displayet, så du kan også altid placere din tablet eller telefon her – eller benytte stikkene til at tilslutte højtalere til maskinen. Husk endelig også, at du kan måle din puls og få en mere præcis kalorieberegning, hvis du holder fast i maskinens håndtag, da de er udstyret med en integreret håndpuls måler.

Maskinen kan nemt flyttes rundt efter behov, da den er udstyret med transporthjul. Der er også gjort plads til en vandflaskeholder på maskinen, så du altid har væske lige indenfor rækkevidde.

Produktdetaljer

 • Højde: 162 cm
 • Længde: 136 cm
 • Bredde: 118 cm
 • Vægt: 117 kg
 • Antal træningsprogrammer: 7 stk
 • Modstandsniveauer: 8 stk
 • Pulsmåling: Ja, håndpuls
 • Maksimal brugervægt: 136 kg

#7 Reebok Jet100 Crosstrainer - Den bedste billige crosstrainer

BEDSTE PRIS: 4.078,00 kr (Computersalg.dk)

Du kan udmærket investere i denne crosstrainer fra mærket Reebok, hvis du ikke har det største budget af gøre godt med. Modellen er nemlig en del billigere i pris end andre modeller på markedet, men er stadig en crosstrainer i høj kvalitet. F.eks. får du 16 modstandsniveauer, en række forudindstillede træningsprogrammer og LCD skærm.

 • Billig i pris
 • Støjsvag crosstrainer, der kan indstilles til gulvniveauet får ekstra stabilitet
 • Både mulighed for at vælge opvarmnings- og særlige træningsprogrammer
Forhandler Totalpris Læs mere
DKK 4.078,00 Gå til forhandler

Derfor skal du vælge en Reebok Jet100 Crosstrainer

Leder du efter en billig crosstrainer, der stadig har fuld funktionalitet? Så er denne crosstrainer variant fra Reebok lige noget for dig. Modellen er nemlig billig i pris i forhold til andre crosstrainers, men den er nu stadig fuld funktionel. Du kan derfor være sikker på, at du får en effektiv træning hver gang du benytter maskinen.

Du bestemmer desuden selv præcis, hvor hård træningen skal være, da du kan indstille både program og modstand efter behov. Og så er det jo trods alt dig selv, der sætter hastigheden, når du træner på en crosstrainer.

Stabil og lydløs crosstrainer

Der er ikke noget værre end en træningsmaskine, der larmer ekstremt meget ved brug. Ideen går trods alt lidt af hjemmetræning, hvis du både forstyrrer familien og naboerne hver gang du træder op på din maskine. Heldigvis skal du ikke bekymre dig om dette element, hvis du investerer i denne Reebok crosstrainer. Du har nemlig mulighed for at indstille maskinen til gulvniveauet, så den altid står stabilt – og dermed ikke bumper i jorden, når den er i brug. Derudover er maskinen helt generelt støjsvag.

Du er ikke tvunget til at have din crosstrainer stående ét sted i hjemmet, da den er udstyret med transporthjul. Hjulene gør det muligt for dig at rykke maskinen rundt efter behov uden at du får overanstrengt dig undervejs.

Effektiv træning – hver gang

Med denne crosstrainer kan du være sikker på, at du får en effektiv træning hver gang du benytter maskinen – uanset hvilket niveauet du er på. Maskinen kan nemlig både benyttes af rutinerede brugere og nybegyndere, da den har en høj brugervenlighed. F.eks. kan du let indstille og justere programmer og opsætning via LCD computerskærmen. Du kan vælge mellem flere træningsprogrammer og 16 modstandsniveauer.

Du kan roligt stole på, at der er høj sikkerhed, når du træner med denne crosstrainer. Maskinen er nemlig udstyret med et elektronisk bremsesystem, så du hurtigt kan stoppe maskinen selv ved høj fart. Derudover kan du altid holde øje med din puls og se, om den er optimal ved at placere dine hænder på maskinens pulssensor, som du finder på håndtagene.

Produktdetaljer

 • Vægt: 55 kg
 • Antal træningsprogrammer: 12 stk
 • Modstandsniveauer: 16 stk
 • Pulsmåling: Ja, håndpuls
 • Maksimal brugervægt: 120 kg

Crosstrainer til hjemmebrug

Mange forbinder flere træningsmaskiner som nogle man kun kan benytte i sit træningscenter. Du kan dog med fordel investere i en crosstrainer til hjemmet, hvis du gerne vil have mulighed for at træne derhjemme frem for altid at skulle bevæge dig hen til træningscenteret. Med din egen crosstrainer får du også mere fleksibilitet med din træning, da du kan træne, hvornår det end passer dig – og så slipper du for at kæmpe med andre om maskinerne i træningscenteret.

Crosstrainer træning

Træning med en crosstrainer minder meget om løbetræning. Til gengæld er en crosstrainer maskine mere skånsom, hvilket er ideelt for personer, der gerne vil mindske belastning på knæ, ben, lænd o.l. På en crosstrainer står du nemlig fast med benene, hvorfor du ikke vil opleve den samme mængde af belastning, som du ville ved en almindelig løbetur.

Afhængigt af hvilken type crosstrainer du investerer i, så kan du endda også tilpasse træningen til dine behov for f.eks. modstand, incline o.l. Og så kan flere maskiner også tilsluttes til diverse apps, så du bedre kan holde øje med dine fremskridt.

Crosstrainer forbrænding

Træning på en crosstrainer forbrænder en hel del kalorier, men antallet afhænger naturligvis af din personlige vægt, pulsniveau og hvor stor en modstand du arbejder med undervejs i din træning. Alligevel vil regelmæssig brug af en crosstrainer være med til at booste din forbrænding, da du får sat gang i kroppen. Brugen af en crosstrainer kan altså være med til at realisere et vægttab – eller hjælpe dig med at opstramme musklerne omkring baller og lår.

Hvis du går meget op i, at der skal forbrændes mange kalorier på din crosstrainer, så kan du med fordel gå efter produkt nr. 5  eller 6 på denne liste – altså en Sole E35 2021 crosstrainer eller Bowflex LX3i Lateral Trainer. Begge disse maskiner sikrer fuld forbrænding, da de kan indstilles til en lang række modstandsniveauer og tilbyder en anden type træning blandet med crosstrainer træningen – f.eks. incline og step.

Crosstrainer træningsprogram

Det kan være en god ide at finde frem til særlige træningsprogrammer udviklet til crosstrainers, hvis du har lidt svært ved at komme i gang med eller holde ved din træning. Et sådant program vil nemlig motivere dig til at yde indsatsen – og så skal du ikke selv stå og fifle med, hvilket niveau og program du orker hver gang du skal træne. Med et træningsprogram er det trods alt besluttet for dig. Du kan altid finde frem til et træningsprogram, der passer til det du ønsker at opnå med træningen. Hvis du f.eks. ønsker at forbrænde kalorier eller forbedre din kondition, så skal du lidt op i fart, men ikke nødvendigvis arbejde med så meget modstand. Skal lår og baller derimod strammes op, så aktiverer et højt modstandsniveau bedre musklerne.

FAQ

Hvilken crosstrainer er den bedste?

I denne test har vi konkluderet, at en Titan Life Athlete C35 Crosstrainer er den bedste i test, da den både er funktionel og billig i pris. Der er dog en række andre crosstrainers, som muligvis passer bedre til dine behov, hvilket testen også tager højde for.

Er der forskel på crosstrainers?

De fleste crosstrainers minder meget om hinanden, men der kan være ret stor forskel på de forskellige modeller. Når du er på jagt efter en crosstrainer, skal du således også holde øje med maskinernes egenskaber og teknologier, da disse kan skifte fra model til model.

Kan jeg falde af en crosstrainer?

Reelt set, nej. Det er ikke muligt at falde af en crosstrainer, hvis du benytter den ordentligt. Du står nemlig med foden på en stor plade med kanter rundt om, så foden ikke kan glide ned.