Bodylab Whey 100: En ærlig anmeldelse 2017 – Alt hvad du skal vide om proteinpulveret

Bodylab Whey 100 er et af de bedst sælgende proteinpulvere i Danmark. Og det er ikke uden grund. Bodylab Whey 100 blev overall testvinder i vores test af proteinpulver. Årsagen er, at Bodylab Whey 100 til trods for sit rimeligt høje protein- og BCAA-indhold samt lave sukker- og fedtindhold er en særdeles prisvenlig proteinpulver.

Pris – Hvor meget koster Bodylab Whey 100?

Når man kigger på prisen på en proteinpulver, må man vurdere den på andre parametre end blot prisen per pose. Målt på fire forskellige parametre – pris per pose, kilopris, pris per shake (30 g) og pris per gram protein – er Bodylab Whey 100 en meget økonomisk og prisvenlig proteinpulver.

[su_list icon=”icon: arrow-circle-right” icon_color=”#e67d0c”]

 • Pris per pose: 169 kroner
 • Kilopris: 169 kroner
 • Pris per shake (30 g): 5,07 kroner
 • Pris per gram protein: 21,7 øre

[/su_list]

[su_note note_color=”#f1f1f1″ radius=”5″]

Næringsindhold

 • Kalorier: 400 kcal
 • Protein: 78 g
 • Sukker: 4 g
 • Mættet fedt: 2,5 g
 • BCAA: 22,9 g

Næringsindholdet viser, at Bodylab Whey 100 er en proteinpulver af høj kvalitet. Protein- og BCAA-indholdet er højt, mens sukker- og fedtindholdet er lavt. Til gengæld er Bodylab Whey 100 ikke den proteinpulver med det højeste proteinindhold – men i forhold til prisen og den overall kvalitet, gør det næppe så meget.

[/su_note]

Smag

Smag er naturligvis altid en subjektiv sag, og derfor kan det også være svært at komme med et objektivt udsagn om smagen. Når det kommer til stykket, er det kun dig der kan vurdere, om du kan lide smagen af en given proteinpulver.

Til gengæld fås Bodylab Whey 100 i mange smangsvarianter. Faktisk 18 forskellige smagsvarianter, herunder: ultimate chocolate, chocolate, chocolate banana, chocolate coconut, proteinella, liquorice med Steviol glycosides, vanilla, vanilla milkshake, vanilla milkshake med steviol glycosides, vanilla & pear, strawberry & white chocolate, strawberry milkshake, strawberry, creamy banana, peach/orange, lemon, blueberry og neutral.

Min personlige favorit er ultimate chocolate, mens jeg ikke kan fordrage vanilla.

Fordele og ulemper ved Bodylab Whey 100

Alle proteinpulvere har sine styrker og ulemper, og selv om Bodylab Whey 100 er testvinderen i vores test, har den også sine ulemper.

Fordele:

[su_list icon=”icon: arrow-circle-right” icon_color=”#e67d0c”]

 • Alle Bodylabs produkter er godkendt af Fødevarerstyrelsen
 • Bodylab Whey 100 har et lavere sukker- og fedtindhold end gennemsnittet på hhv. 4% og 2,5% (gennemsnittet for de 7 testede proteinpulvere er 5% og 3,05%)
 • BCAA-indholdet for Bodylab Whey 100 er 22,9% over gennemsnittet på 21,9%
 • Prisen per gram protein ligger på 21,7 øre – over det gennemsnitlige 23,3 øre per gram protein

[/su_list]

Ulemper:

[su_list icon=”icon: arrow-circle-right” icon_color=”#e67d0c”]

 • Bodylab Whey 100 har et proteinindhold lidt under gennemsnittet på 78% (gennemsnittet for de 7 testede proteinpulvere er 80,1%)
 • Proteinpulverets energiindhold ligger lige på gennemsnittet – den indeholder 400 kcal, hvor gennemsnittet er 399,71 kcal

[/su_list]

[su_note note_color=”#f1f1f1″ radius=”5″]

Anmeldelser af Bodylab Whey 100 – Hvad siger kunderne?

Bodylab Whey 100 har talrige kundeanmeldelser – formentlig fordi Bodylab Whey 100 er en populær proteinpulver. Med 121 anmeldelser har Bodylab Whey 100 en scorer på 4,1 stjerner ud af 5 stjerner.

En af anmeldelserne lyder bl.a.: “Jeg har chokoladesmagen. Mega god med mælk (lidt slatten med vand). Jeg har købt sådan en køletaske til min shaker, så jeg altid kan drikke med mælk (cshakers.dk). Kan klaaaaart anbefales!”

[/su_note]

Køb Bodylab Whey 100, hvis du..

Bodylab Whey 100 er ikke den mest økonomiske og prisvenlige proteinpulver, du kan købe. Til gengæld er det den bedste overall proteinpulver af de 7 testet, når man samlet kigger på proteinindhold, sukker- og fedtindhold, BCAA og prisen på produktet. Bodylab Whey 100 egner sig til de fleste.

[no_toc]