Bodylab Pre workout anmeldelse: Den bedste pre-workout? Læs, før du køber

Bodylab Pre workout

Bodylab er en dansk producent af kosttilskud, som bl.a. producerer proteinpulver, kreatin, fiskeolie og proteinbarer. Herunder også deres pre-workout tilskud, Bodylab Pre workout. Deres pre-workout tilskud er særdeles populært, og det er ikke uden grund, for den blev også testvinder i vores test af pre-workouts. Nedenfor kan du læse mere om produktet.

Pris – Er den rimelig?

På alle prisparametre er Bodylab Pre workout rimelig på prisen. Gennemsnittet for de 7 testede pre-workout kosttilskud i vores test er følgende: 177 DKK per produkt, 70 DKK per 100 g og 8 DKK per dagsdosis. På alle prisparametre ligger Bodylab Pre workout altså under gennemsnittet.

Næringsindhold per dagsdosis (6 g)

  • BCAA: 2000 mg – 33,3%
  • L-arginin: 1000 mg – 16,7%
  • Citullin malat: 200 mg – 3,3%
  • Beta-alanin: 1000 mg – 16,7%
  • Koffein: 100 mg – 1,7%
  • L-tyrosin: 50 mg – 0,8%

Fordelingen af aminosyrer og stimulanser ser ganske fornuftig ud og er i god overensstemmelse med, hvilke stoffer der har en dokumenteret positiv effekt på træningen. Derudover har Bodylab opnået den velkendte og optimale 2:1:1-ratio med BCAA’en (dvs. 50% L-leucin, 25% L-isoleucin og 25% L-valin).

Man kunne dog have ønsket sig et højere indhold af koffein for optimal effekt. Studier har vist en optimal effekt af koffein for træningen på 3-6 mg koffein per kg kropsvægt. Det kan man eventuelt komme til livs ved – såfremt man har styr på, hvad man laver – at tage en større dagsdosis.

Ingredienser: BCAA 2:1:1 (l-leucin, l-isoleucin, l-valin), l-arginin, beta-alanin, surhedsregulerende midler (æblesyre, natriumbicarbonat), citrullin malat, koffein, l-tyrosin, aromaer, emulgator (solsikkelecithin), salt, farve (E141), sødestoffer (sucralose, acesulfam-K), antiklumpningsmiddel (tricalciumphosphat).

Smag – Hvilke smagsvarianter fås Bodylab Pre workout med?

Selv om smagen jo næppe er det, der bør afgøre, om man vælger denne pre-workout (det bør nok snarere være indholdet af stimulanser og aminosyrer med dokumenteret effekt), spiller smagen naturligvis også en rolle. Den fås i fem forskellige smagsvarianter: bubblegum blast, cactus lime, sweet cola, blue raspberry og black currant.

Ud fra hvad kundeanmeldelserne siger, virker solbær til at være den mest populære smagsvariant.

Anmeldelser – Hvad siger kunderne?

Dette pre-workout kosttilskud er nogenlunde populært blandt køberne. Bodylab Pre workout har 11 kundeanmeldelser og scorer gennemsnitligt 3 ud af 5 stjerner.

Et par af kundeanmeldelserne lyder: “Hold da kæft det sætter gang i kroppen… Holy shit” og “Hold da kæft det sætter gang i kroppen… Holy shit”.

En af de mindre positive anmeldelser lyder: “Smagen er virkelig god (solbær), men effekten er ikke noget at råbe hurra for. Tog først den anbefalede dosis, så dobbelt dosis og så tredobbelt dosis og først her, havde det en effekt.”

Samlet vurdering

Bodylab Pre workout er generelt et rigtig fornuftigt pre-workout kosttilskud, som især roses for smagen. Som mange af kundeanmeldelserne pointerer, kunne indholdet af koffein godt have været højere. Det kan man eventuelt komme til livs ved – såfremt man har styr på, hvad man gør – at forhøje dosen.

Pre-workouts er intet vidundermiddel, og det gør dig ikke pludselig til superman. Men Bodylab Pre workout indeholder forskellige ingredienser, der med studier giver en dokumenteret ekstra styrke, energi og udholdenhed under træningen. Det er derfor værd at prøve Bodylab Pre workout af, og se om det virker for dig.