Bodylab Minimum Proteinbar anmeldelse: Får man, hvad man betaler for?

Bodylab Minimum Proteinbar er en af de mere populære proteinbarer her i Danmark. Og det er ikke uden grund. Minimum Proteinbar endte på en andenplads i vores test af 19 forskellige proteinbarer. Men får man nok for pengene? Og findes der bedre proteinbarer end Minimum Proteinbaren fra Bodylab? Læs vores fulde anmeldelse her.

Pris – Hvad koster Bodylab Minimum Proteinbar?

[su_list icon=”icon: arrow-circle-right” icon_color=”#e67d0c”]

  • Pris: 249,- DKK
  • Stykpris: 10,4,- DKK
  • Kilopris: 160,- DKK
  • Pris per gram protein: 52 øre

[/su_list]

Generelt set er Bodylab Minimum Protein en billig proteinbar. Blandt de 19 testede proteinbarer, er Minimum Proteinbar den bar med den billigste stykpris. Målt på pris per gram protein ligger den blandt de tre billigste proteinbarer (MyProtein Protein Cookie er den billigste målt på pris per gram protein).

Forhandler Totalpris Læs mere
DKK 2.758,00 Gå til forhandler

Smag – Hvilke smagsvarianter fås Bodylab Minimum Proteinbar med?

Bodylab Minimum Proteinbar fås i to smagsvarianter: Double chocolate brownie og Vanilla & Almond. Uden vi selv har smagt dem, virker køberne mest begejstret for Double chocolate brownie smagsvarianten.

[su_note note_color=”#f1f1f1″ radius=”5″]

Næringsindhold – kalorier, makronæringsfordeling og ingredienser

  • Kalorier: 310 kcal
  • Protein: 31 g
  • Kostfibre: 39 g
  • Sukker: 3,7 g
  • Fedt: 10 g

Det er ikke misledende, når Bodylab har givet proteinbaren navnet Minimum Proteinbar. Med et lavt sukker- og fedtindhold og et højt protein- og fiberindhold er Minimum Proteinbaren i den grad en proteinbar i høj kvalitet. Den eneste anke vi har er, at proteinindholdet godt kunne være en anelse højere.

Ingredienser: Mælkeprotein, isomalto-oligosaccharid, fyldemiddel (polydextrose), peanuts (10,6%), oligofructose, kakaomasse (5,3%), affedtet kakao (2,1%), aromaer, salt, sødestof (steviolglycosider). Kan indeholde spor af sesamfrø og nødder.

[/su_note]

[su_note note_color=”#f1f1f1″ radius=”5″]

Anmeldelser – Hvad siger kunderne til Minimum Proteinbar?

Bodylab Minimum Proteinbar er ikke ovenud populær blandt køberne. Den har i skrivende stund 181 anmeldelser med gennemsnitligt 3,2 ud af 5 stjerner.

Efter at have læst en række af anmeldelserne igennem, virker det som om, at konsistensen trækker ned i købernes bedømmelse af proteinbaren. Et par af anmeldelserne lyder “Smagen er god nok, men det er nok den værste bar at spise, da den er helt vild klæbrig, og klister helt vildt til papiret” og “Fy for pokker!! Den smager af kunstig sødemiddel og vokser i munden! Ikke noget for mig :((”

[/su_note]

Konklusion

Bodylab Minimum Proteinbar er en god proteinbar med et højt protein- og fiberindhold, hvor man får meget for pengene. Ud fra kundeanmeldelserne virker det som om, at konsistensen er knap så tiltalende, og det er nok en af de store ulemper ved Minimum Proteinbaren. Samtidig kunne proteinindholdet godt være en anelse højere. Men alt i alt en rigtig fornuftig proteinbar, som også kom på andenpladsen i vores test af 19 forskellige proteinbarer.

[no_toc]