Bodylab Chocolate Banana anmeldelse: Er proteinbaren prisen værd?

Skumbananer plejer at være i høj kurs hos de fleste, og med Bodylab Proteinbar Chocolate Banana får du netop den smag uden at skulle gå på kompromis med dine fitnessmål. Den endte også på en fjerdeplads ud af 19 i vores test af proteinbarer. Men som alle andre proteinbarer er Bodylab Chocolate Banana bestemt ikke gratis. Men er den prisen værd i forhold til kvaliteten? Læs vores anmeldelse her.

Prisen – Er den rimelig?

[su_list icon=”icon: arrow-circle-right” icon_color=”#e67d0c”]

  • Pris: 199,- DKK (12 x 60 g)
  • Stykpris: 16,6,- DKK
  • Kilopris: 276,- DKK
  • Pris per gram protein: 69 øre

[/su_list]

Om Bodylab Proteinbar Chocolate Banana er en billig eller dyr proteinbar kommer an på, hvilket prisparameter man kigger på. Prisen per gram protein er 69 øre, hvilket er under gennemsnittet for de 19 testede proteinbarer (gns. 77 øre). Men stykprisen og kiloprisen ligger i den dyre ende og over gennemsnittet for de 19 testede proteinbarer (hhv. gennemsnitligt 15,19 DKK og 241,75 DKK).

Forhandler Totalpris Læs mere
DKK 586,00 Gå til forhandler

[su_note note_color=”#f1f1f1″ radius=”5″]

Næringsindhold – kalorier, makronæringsfordeling og ingredienser

  • Kalorier: 320 kcal
  • Protein: 40 g
  • Kostfibre: 10 g
  • Sukker: 1,8 g
  • Fedt: 9 g

Næringsindholdet ser rigtig fornuftigt ud for Chocolate Banana baren. Proteinindholdet er med sine 40% højt (proteinbaren med det højeste proteinindhold i vores test er 50%). Sukkerindholdet er det laveste blandt de 19 testede proteinbarer, ligesom vi ud fra produktbeskrivelsen kan læse, at der ikke er tilsat sukker.

Ingredienser: Mælkeprotein, 17% chokolade med sødestof (kakaomasse, sødestof: maltitol, kakaosmør, mælkefedt, emulgator (sojalecithin), vanilje), gelatinehydrolysat, fyldemiddel: polydextrose, fugtighedsbevarende middel: glycerol, sojaolie, banan (1,4 %), aromaer, solsikkeolie, salt, sødestof (sucralose), farve (beta-caroten). Med et naturligt indhold af sukker. Kan indeholde spor af: æg, gluten, nødder, peanuts og sesam.

[/su_note]

Smag og konsistens – Er den velllykket?

Uden vi selv har smagt Chocolate Banana baren, har vi kunnet læse os frem til på nettet og blandt kundeanmeldelser, at Chocolate Banana baren er særdeles vellykket hvad angår smag og konsistens. Det smager identisk med en skumbanan – både hvad angår smag og konsistens. Så hvis du er begejstret for skumbananer, vil du sandsynligvis også være begejstret for Chocolate Banana baren.

[su_note note_color=”#f1f1f1″ radius=”5″]

Anmeldelser – Hvad siger kunderne?

Bodylab Chocolate Banana Proteinbar scorer højt blandt køberne. Baren har i skrivende stund 17 anmeldelser og scorer i gennemsnit 4,6 ud af 5 stjerner. En af anmeldelserne, som kvitterer med 4 stjerner, lyder: “Jeg har aldrig i mit liv, smagt så god en proteinbar før! Samtidig er den forholdsvis kcal og kulhydrat-fattig! JEG ER FAN! Få dem nu på lager igen, tak!!”

[/su_note]

Samlet vurdering

Chocolate Banana Proteinbar fra Bodylab virker til at være en særdeles populær proteinbar blandt køberne. Den er desuden høj i proteinindhold og meget lav på sukker (ingen tilsat sukker og den proteinbar med det laveste sukkerindhold blandt de 19 testede).

Smagen og konsistensen virker også til at være vellykket og meget autentisk i forhold til de velkendte skumbananer.

[no_toc]