author img

Content Specialist

KONTAKT FREDERIKKE

Alle indlæg af Emilie Klement Gaarde

image
Emilie Klement Gaarde 05. sep, 2020

Yogamåtter – Se de 9 bedste yogamåtter (2021)

Yoga er blevet en ultra populær træningsform de seneste år, og et absolut musthave til din yogatræning er en yogamåtte. Vi hjælper dig i denne artikel med at finde den bedste yogamåtte til dig og dine behov. Læs vores guide, hvor vi har samlet en række af de bedste yogamåtter på markedet lige nu og forklaret hvor netop de er så gode som de er.

Emilie Klement Gaarde 21. aug, 2020

Vegansk Proteinpulver – Se vores 5 anbefalinger!

I denne artikel kan du læse mere om vegansk proteinpulver og hvordan det adskiller sig fra andre proteinpulver varianter på markedet. Vi har desuden samlet de 5 bedste veganske proteinpulvere ét sted, så du hurtigt kan finde frem til det rette produkt for dig.

image
Emilie Klement Gaarde 15. sep, 2020

Trampoliner til nedgravning TEST – Se de 6 bedste modeller (2021)

Vi kigger på trampoliner til nedgravning i denne artikel, og har fundet frem til de 6 bedste trampoliner til nedgravning på markedet lige nu, så valget bliver gjort lettere for dig. Vinderen af testen er Bergs Favorit 380 InGround trampolin, der har alle de funktioner, som en god nedgravet trampolin bør have.

image
Emilie Klement Gaarde 06. sep, 2020

Trampolin Test – Se de 11 bedste trampoliner (2021)

Trampolinmarkedet er fyldt med forskellige typer trampoliner i forskellige størrelser, former, funktioner og om den er til at grave ned eller have stående på ben på jorden. Vi har testet de bedste trampoliner i denne trampolin test og vejleder dig således til den rette model for dig. Vil du være sikker på at få fingrene i den bedste trampolin, så skal du investere i vores testvinder: en BERG Grand Champion 520.

image
Emilie Klement Gaarde 15. sep, 2020

Stepmaskine Test (2021) – Se sammenligning af de 7 bedste

Vi har i denne artikel kigget på stepmaskiner og udvalgt de bedste på markedet lige nu. Den bedste stepmaskine mener vi er Sportop VE520, da den har alt, hvad en god stepmaskine skal kunne for at give en effektiv step træning, der træner hele din krop på samme tid.

image
Emilie Klement Gaarde 05. sep, 2020

Spinningcykel – Test af de 7 bedste spinningcykler

En spinningcykel er en effektiv måde at styrke konditionen på eller til at smide nogle kilo med. Vi har derfor lavet en spinningcykel test, hvor du kan finde den bedste spinningcykel til dig. Vi har samlet et udvalg af cykler med forskellige funktioner og prisklasser, så du kan vælge den, der passer netop til dit formål med spinningcyklen. Vores testvinder er en Abilica Premium Pro Spinningcykel, men måske en af de andre modeller passer bedre til dine behov?

image
Emilie Klement Gaarde 15. sep, 2020

Siddecykel Test (2021) – Se de 6 bedste siddecykler i test

I denne siddecykel test kan du blive klogere på siddecykler og hvilke modeller, der egentlig er de bedste siddecykler på markedet. Vores testvinder er en Tunturi Recumbent Bike F20R siddecykel, da den kan alt hvad en effektiv siddecykel bør kunne. Alle produkterne er dog klart investeringen værd, så læs med og find ud af, hvilken af de 5 siddecykler, der er bedst for dig!

Emilie Klement Gaarde 21. aug, 2020

Proteinpulver Test – Se de 11 bedste produkter (2021)

I denne proteinpulver test kan du læse om de 11 bedste produkter i Danmark, samt få en bedre forståelse for de forskellige typer af proteinpulvere, der findes. I testen har vi kåret LinusPro Pure WHEY100 Proteinpulver som den bedste i test, da produktet udmærker sig på test parametrene: indhold af protein, fedt, kulhydrater og BCAA, samt pris. På listen finder du dog både vegetabilsk, animalsk, økologisk, langsomt optagende etc. proteinpulver, så det kan være, at en af de andre varianter passer bedre til dine behov.

Emilie Klement Gaarde 22. aug, 2020

Økologisk proteinpulver

I denne artikel kan du læse om de bedste økologiske proteinpulvere på markedet, samt blive klogere på brugen af økologisk proteinpulver. Senere i artiklen informerer vi dig desuden også om, hvad forskellen på traditionelt og økologisk proteinpulver egentlig er

image
Emilie Klement Gaarde 14. sep, 2020

Motionscykel test (2021) – Top 10 over de bedste motionscykler

Hvis du gerne vil i gang med træning derhjemme, så er en motionscykel en rigtig god investering. Den er især velegnet til dig, der har problemer med overkroppen, da motionscyklen er utrolig skånsom motionsform. Læs om de bedste modeller i vores motionscykel test. Og er du i tvivl om, hvilken du skal vælge, kan du altid gå efter vores testvinder: en Abilica Stream Adventure Motionscykel.

image
Emilie Klement Gaarde 03. sep, 2020

Mavetræner test

Få abs af stål med disse 7 bedste mavetrænere! I vores mavetræner test finder du kun de bedste af de bedste produkter – og der er naturligvis inddraget mavetrænere til forskellige formål. Med hjælp fra eksperter og forbrugere har vi fundet frem til, at en Tunturi Power Roller mavebøjle er bedst i test. Det skyldes, at udstyret er en god mavebøjle, der støtter dig de steder, der kræves, for at du får den mest optimale mavetræning.

image
Emilie Klement Gaarde 15. sep, 2020

Løbevogn test (2021) – Se de 6 bedste løbevogne

I denne artikel har vi taget et kig på løbevogne og fundet frem til de 6 bedste løbevogne på markedet lige nu. Vi har valgt City Elite 2 Granite Baby Jogger, som den bedste i vores løbevogn test. Den har sikkerheden i top, samt har god komfort for både barn og voksen.

image
Emilie Klement Gaarde 04. sep, 2020

Løbebånd test

I denne artikel kan du læse om de bedste løbebånd på markedet. Vi har nemlig fundet frem til de 8 bedste modeller og samlet dem i denne løbebånd test. Som testvinder har vi kåret et Titan Life Athlete T73 Løbebånd, da det er yderst funktionelt og bl.a. har en stor løbeflade.

image
Emilie Klement Gaarde 03. sep, 2020

Foldbar motionscykel

Læs om de 3 bedste foldbare motionscykler i denne artikel. Vi har undersøgt markedet og ud fra anmeldelser fra eksperter og forbrugere fundet frem til modellerne i denne foldbar motionscykel test. Vores testvinder er en ODIN B1 motionscykel, da den kan alt, hvad en klassisk motionscykel bør kunne, samtidig med at den fylder minimalt

image
Emilie Klement Gaarde 15. sep, 2020

Fitness trampoliner – Vi sammenligner de 6 bedste fitness trampoliner (2021)

Vi har valgt de 6 bedste fitness trampoliner på markedet lige nu til denne fitness trampolin test. Cross Jump Fitness Trampolin fra HAMMER har vi valgt som bedst i test, da den giver dig en ultra god træning og har et praktisk håndtag.

image
Emilie Klement Gaarde 15. sep, 2020

Firkantet trampolin – De 4 bedste firkantede trampoliner (2021)

I denne artikel sætter vi fokus på firkantede trampoliner, hvor vi gennem anmeldelser fra forbrugere og eksperter har fundet frem til de 4 bedste firkantede trampoliner. De er alle samlet i denne test.Testvinderen er Ultim Favorit 280 fra anerkendte Berg. Denne firkantede trampolin er den bedste, da du er sikret en fantastisk hoppeoplevelse samt en høj sikkerhed under din træning.

image
Emilie Klement Gaarde 03. sep, 2020

Cykelanhænger test

Mangler du ekstra plads til indkøbsvarer eller skal du køre med dine børn på cykel? Så kan en cykelanhænger være en oplagt investering. I denne cykelanhænger test har vi kåret en Thule Chariot Lite 2 som testvinder, da det er en cykelanhænger i topkvalitet med masser af plads til 2 børn, som samtidig er let i vægt, hvilket gør den nem at cykle med.

image
Emilie Klement Gaarde 15. sep, 2020

Berg trampolin test (2021) – Se de 6 bedste trampoliner fra Berg

Du kan blive klogere på trampoliner fra Berg, hvis du læser med i denne Berg trampolin test. Vi har nemlig samlet én komplet oversigt over de 6 bedste trampoliner fra mærket, så du nemmere kan finde frem til den rette for dig. Testvinderen er en Grand Champion 520 grundet dens høje brugervenlighed og sikkerhed.

image
Emilie Klement Gaarde 03. sep, 2020

Airbike test

I denne airbike test har vi samlet de 6 bedste modeller, der findes på markedet netop nu. Især modellen Spirit AB900 Air Bike skiller sig ud i forhold til parametrene funktionalitet og individuel tilpasning, hvorfor den er kåret som vores testvinder.