author img

Senior Content Specialist

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

KONTAKT FREDERIKKE

Alle indlæg af Amanda Lee Edelstein

image
Amanda Lee Edelstein 02. sep, 2020

Multigym test

Hvis du har plads i hjemmet, så er et multigym en oplagt investering. På den måde kan du træne flere muskelgrupper med én maskine. Du kan med fordel investere i et Express Multigym fra mærket Abilica, hvis du vil være sikker på at få det bedste multigym. Maskinen udmærker sig nemlig på funktionalitet og tilpasningsmuligheder. Alligevel er den skarpt efterfulgt af 5 andre multigyms, der også har klaret sig godt i vores multigym test.

image
Amanda Lee Edelstein 04. sep, 2020

Massageapparat – Massér muskler med en af de 9 bedste massageapparater

I denne massageapparat test har vi efter megen research fundet frem til, at et Beurer MG100 Massageapparat er bedst i test. I testen har vi lagt vægt på massageapparaternes effektivitet og funktionalitet. Modellen er dog skarpt efterfulgt af en række andre fremragende massageapparater til forskellige dele af kroppen og med diverse funktioner.

image
Amanda Lee Edelstein 05. sep, 2020

Hometrainer – Se de 6 bedste cykel hometrainere (2021)

En hometrainer kan være en god investering, hvis du vil have mulighed for at foretage cykeltræning indendørs. Det er dog ikke alle hometrainers, der er lige gode. Af den grund kan du med fordel finde inspiration til købet i denne hometrainer test. Vi har kåret en Tacx FLUX 2 Smart Hometrainer som testvinder, men måske en af vores andre modeller passer bedre til dine behov?

Amanda Lee Edelstein 26. aug, 2020

Cykelcomputer Test – Se de 16 bedste cykelcomputere

I denne cykelcomputer test har vi kåret en Garmin Edge 1030 cykelcomputer, som den bedste i test. Denne udmærker sig på test parametrene: funktionalitet, udseende og pris. De fem andre produkter på listen er dog også klart investeringen værd, da vi kun har medtaget de bedste produkter på markedet.

image
Amanda Lee Edelstein 04. sep, 2020

Crosstrainer test

I denne test har vi kåret Titan Life Athlete C35 Crosstrainer som den bedste i test. Maskinen vinder på vores parametre om funktionalitet, prisniveau, indstillingsmuligheder og indbygget teknologi. Den er dog skarpt efterfulgt af en række andre modeller, så det kan være, at en af de andre fremragende crosstrainers på listen passer bedre til dine behov.

Amanda Lee Edelstein 21. aug, 2020

BCAA – Hvad er det? Se de 6 bedste BCAA kosttilskud

I denne BCAA test kan du blive klogere på de bedste BCAA produkter og brugen af BCAA. Efter grundig research har vi kåret produktet BCAA Instant fra Bodylab som vores testvinder. Produktet udmærket sig på indhold / opbygning, pris og udvalg af smagsvarianter. På listen kan du dog både finde flere forskellige typer af BCAA produkter i diverse prisklasser og smagsvarianter, så det kan være, at en af de andre produkter i denne BCAA test passer bedre til dine behov.

Amanda Lee Edelstein 22. aug, 2020

Aktivitetsmåler – Se de 5 bedste aktivitetsmålere i test

Vi har sat os for at finde frem til de bedste aktivitetsmålere / fitness ure på markedet. Efter grundig research kan vi konstatere, at en Garmin Forerunner 245 Music Aktivitetsmåler er den bedste i test, da den udmærket sig på vores testparametre: indbyggede teknologier og målingstyper. På listen finder du dog også 4 andre fitness ure, der har udmærket sig undervejs i undersøgelsen.